wendelis here!

Omg fett längeseeeeen... har kollat in den här bloggen då och då faktiskt men typ glömt bort att den existerar överhuvudtaget och nu när Frida skrev ett inlägg gör jag också det haha! Skit mycke grejer har hänt under året som gått, precis som Frida sa innan; vet inte vart jag ska börja.
Därför pallar jag inte ta upp en massa saker... :)))) Men ja, upprepar det som Frida skrev: båda har förändrats men vi e fortfarande nära vänner även om vi inte ses så ofta, tyvär... Hon bor ju i stan och Enskede, och ja.. jag är kvar på samma ställe som förut.
Ville bara skriva av mig lite haha. Aah, fan va kul att läsa gamla bloggar haha... Puss vi hörs kanske, eller så gör vi inte det. Hihi vi får väl se!♥
Såhär ser jag ut 2011 , kbry men

Friiiidos

Tjaaa, bloggen! Alltså nu var det faktiskt snart ett år sen jag & Wendela bloggade här och jag fick värsta rycket att skriva ett inlägg, för det är ju jätte många som komenterat. Vissa faktiskt för inte så himla längesen.
I alla fall tror jag inte att jag kommer börja blogga igen, kolla här liksom den texten jag skrev nu. Vem fan bryr sig, jag skulle vilja ha någon rolig blogg, men om vad..
Jag & Wendela är fortfarande lika crazzzy som vanligt och vi här ändå förändrats mycket (i alla fall jag) och så sjukt mycket har hänt under den här tiden att jag inte vet vart jag ska börja.
Yeees här har vi mig 2011 liksom, vi ses eller inte!
Fan vad töntigt det här är men jaaa, jag var tvungen :)

RSS 2.0