wendelis here!

Omg fett längeseeeeen... har kollat in den här bloggen då och då faktiskt men typ glömt bort att den existerar överhuvudtaget och nu när Frida skrev ett inlägg gör jag också det haha! Skit mycke grejer har hänt under året som gått, precis som Frida sa innan; vet inte vart jag ska börja.
Därför pallar jag inte ta upp en massa saker... :)))) Men ja, upprepar det som Frida skrev: båda har förändrats men vi e fortfarande nära vänner även om vi inte ses så ofta, tyvär... Hon bor ju i stan och Enskede, och ja.. jag är kvar på samma ställe som förut.
Ville bara skriva av mig lite haha. Aah, fan va kul att läsa gamla bloggar haha... Puss vi hörs kanske, eller så gör vi inte det. Hihi vi får väl se!♥
Såhär ser jag ut 2011 , kbry men

Kommentarer
Postat av: eym

hej! skriv gärna något i våran frågestund -http://eym.blogg.se/2011/august/f-r-a-g-e-s-t-u-n.html#commentförlåt om du inte gillar dessa kommentarer :)

2011-08-07 @ 16:23:47
URL: http://eym.blogg.se/
Postat av: eemilijaa

fin blogg ! =Dfrågor till "prästens-dotter" ? :)

http://millesz.devote.se/

2011-09-17 @ 13:46:04
URL: http://millesz.devote.se
Postat av: Linn

Kika gärna in & delta i tävlingen där du kan vinna valfritt smycke! :D (Avslutas 19/2!)Direktlänk: http://linnhahne.blogg.se/2012/february/tavling.html#comment

2012-02-16 @ 10:37:36
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0