Ph

Har phsamtal nu, sen ska jag till enskede höhö , hörs å syns vänner :)


Ph

Har phsamtal nu, sen ska jag till enskede höhö , hörs å syns vänner :)


GAAASH this blog kind of sucks

Men så äre ibland.
Mitt bloggande suuuger hårt bland annat för att jag aldrig har internet som funkar på min data, allt bara fuckar up. Idag har jag varit i skolan iaf, det var väl som vanligt. Kom hem, åkte till stallet, kom hem, träffade Anna, käkade, kollade på idol + checkade idol, smsat och lite sånt där.
HIHIIHIH
Imorrn har vi hemstudiedag , ska träffa Saayeh då. Vi ska plugga lite (iaf jag..) och sådär ni vet. Puss hej.
ÅÅÅÅH ÄR SÅ GLAD HIIHIHIÖXDÄFGF*DGM.♥

Mätt som en plätt

Var på födelsedagsmiddag, Nostrano hette resturangen. Gooooooott var det :D och fyfasiken va jag vart mätt. Moms :D jaaaaa vad jag jag säga bäbäbäbäbäbä. Var bara tvungen. Jag är bara på dåpligt humör, griiis.


hihih

Sitter hos Timmy och myyser. Snart ska jag iväg på födelsedagsmiddag, nice :)


2 cool 4 school

HEJ VÄNNNEEER :D:D

Just nu sitter jag i skolan med Anna och Viktoria. Vi pluggar kurs och engelska typ , efter skolan ska jag hem med Saayeh. Sen träning. Hoppas det går bättre den här veckan,mina fötter gör ju så jävla ont men med nya skor går det bättre (:

PUSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOUR (btw anna hälsar STORT!)


When I see you're face, theres not a thing that I would change

TJULULULULULUU. Skrev alltid så i sexan, åh sexan :( Nu vet alla att jag saknar sexan, men men. Idag skulle jag egentligen träffat en idag men det blev inställt för vi skulle träffa min hunds uppfödare. Som bor i Åkersberga. Careface.
Har tagit lite fina bilder på hundarna som kanske kommer upp senare, iaf så vann vi två pris där HAHA duktiga. IKväll blire film/tacosmys med la familia. PUSSAR!
Det jag köpte i Farsta:



Tror att allting sammanlagt gick på nåt mellan 1200 - 1300. Orkar inte ens räkna efter
Var SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nära att köpa en Escada parfym också men nää mamma gick inte med på det -.-


Good morning

Godmorgon världen, jag hatar att vakna tidigt och sen inte kunna somna om. Tack vare min mamma som kom in i mitt rum klockan nio och skulle ut med hunden. Kill mee:(
Ska dra till min hunds uppfödare, det är nån kennelträff eller nåt sånt. Nu blire frukost och chaite MUMMSIMUMS!


snygga cheyer - anna & wendela♥ yao

-

Vann mot Boo med 1-0, tycker vi skulle ha vunnit med något mer mål faktiskt. Hejdå

HUMM HUMM HUMM



Hello beautifuls ! ♥Sitter här hemma och chillar efter att ha 1. varit på match på ip 2. köpt massa grejer i farsta centrum 3. varit ute med hunden. Det är förjäkligt blåsigt ute , eller mjaa itne längre men det var blåsigt iaf och det är fet DISS. Måste ta fram vinterjackan snart ju :(
Usch och fy och blä för hösten SUEHLFDKÄDFD.
Anna och jag drog till ip vid halv elva, där träffa vi lite personer (HÖHÖ) och sen åkte jag och mami till Farsta som sagt. Fick med mig hem det här:

- Baslinne GT, 99:-
- Löpskor Stadium, 999:-
- Jeansskjorta/klänning GT, 50:-
- Bh, H&M, 129:-
Bilder kommer senare puss hej!

Diss

Såg nyss ett avsnitt av Kungarna av Tylösand. Diss på pogramet. Fest/knull hela tiden, fattar inte vad de går ut på?

Diss

OCH SÅ HISS TILL PARADISE HOTEL :D, just nu kollar jag fortfarande på danska som jag är snart klar med. Men de är bara att räkna ner till när svenska kommer i oktober, jiiiiiippie :D


Jag också förlåt

Förlåt för jag inte bloggat så bra de senaste, inte för jag tror de är någon som OOH NOO dom måste ju blogga. Men iaf har inte direkt något roligt att blogg om.
Allt är bara så förvirrade, allt är bara konstigt. Vet inte vart jag står osv. Jag har träningsvärk i armarna och magen, jag är skadad i knät men det har blivit mycket bättre så förhoppningsvis så försvinner det imorgon för jag har match då. Match mot Boo, och vi ska fanimej vinna. Punkt slut. Idag var jag med Saayeh och Wendela, vi gjorde typ inget direkt speciellt. Jag fick flumma av mig mycket bara. Skolan fixade jag bra, blev klar med engelskan. Nu ska jag nog sova.. är svintrött och imorgon, imorgon vet jag inte vad som händer match på kvällen iaf, tjao.


FÖRLÅÅÅÅT

Ojoj ingen bra uppdatering från min sida märker jag ,Men det har varit strul me internet och grejer såå tyvvärr. Men nu skriver jag lite iaf hihi.
Idag äre fredag, grrrymt skönt asså :D ! Tror jag kanske skulle träffa Saayeh (?) men inget är bestämt än i think. Tänker inte sitta hemma iaf.
Nu vet ni o snart ska jag till skolan och plugga my ass off, behövs verkligen. PUSSARRRR♥

´


Höh

Har varit i skolan idag sen var det match mot Älta, 2-2 slutade den och har skadat mitt knä (y). Har inte så mycket mer att säga, bä


Yeah man

TJAAAAAAAAA , jag har verkligen inget vettigt att skriva. Hmm.. Tänker ut nåt bra. Kanske om dagen? Bra början iaf!
Jaaaa, dagen i skuuulan var väl helt okej, hade friidrott på eftermiddagen och det gick åt helvete. Såklart. MINA FÖTTER DÖDAR MIG!!!!! Har typ hälsporre och skit som gör asont när jag anstränger foten, ja hej hej bortförklarig men det e så. Måste gå till sjukgymnast typ. ÅÅH :(

Sen iaf åkte jag + Saayeh hem till mig, käkade lite och drog till matchen. Självklart så vann tyresö ;D

känner mig fett stolt att jag tagit bilden HAHA

Härligt väder!

Solen skiner och det är varmt! Mys. Just nu måste jag pluggapluggaplugga! Har prov imorgon, sen blir det träning ikväll och sen pluggapluggaplugga. YÄÄH.

Fick också min nyckelknippa idag som jag fixade hela dagen igår, hela och hela men iaf! Nice


Wendela är bäst

Alla vet nu, okej?
Jobbade på bra i skolan, åkte hem en snabbis efter skolan innan skolan. Annars har allt varit rätt döött, haha. Juste, köpte nya ridskor också, gillas oerhört eftersom mina gamla är försmå -.-
Inget att säga förutom det. Orkar inte blogga eftersom jag inte har nåt vettigt att skriva om. TTYL♥


min älsklings gris

,

Dagens bästa: Att få träffa Timmy
Dagens roliga: Öhm
Dagens skämmiga: Öhm
Dagens nedräkning: Träffa Timmy nästa gång och match
Dagens smink: Puder, mascara.
Dagens humör: Trött, glad, jätteglad, depp, död
Dagens lustiga: Att jag vill byta om
Dagens sämsta: Åka från Timmy
Dagens väder: Kallt, grått, regn :(

F vecka

Måndag, skola inte gjort något tagit de lugnt och så.
Tisdag, skola, träffa Timmy
Onsdag, skola, träning
Torsdag, skola, match
Fredag, skola, kanske träffa Saayeh (?)
Lördag, vet inte riktigt match på kvällen
Söndag, huh ingen aning, och träning

Do the desert walk up in here

Hej o förlåt för sämsta uppdateringen :> Kom hem från en promenix med Annaou och hundarna alldeles nyss. alltid skönt att snacka med den bruden, pretade med Saayeh också angående massa grejer.
Skolan gick grrymt,  redovisa ett steg så dä ä naajs (y)
Efter skolan vare träning nästan direkt, fyfan VERKLIGEN INTE MIN DAG. Min jävla häl förstör allt och jag kunde ha spelat myyycke bättre. Vi spelade med 97orna och kände mig sjukt misslyckad jämfört med alla andra ? Eff ju si key ;D



Så jäkla skön låt.
KATO ft. Outlandish - Desert Walk

Hihi

Fick beröm av min handledare idag :D niiiiice, nu blir det en kopp te. Och kolla Paradise hotel, eller tv? Eller läsa? Får se :)))))


DUNK DUNK DUNK DUNK

CHA CHA BLOOGGEN ååh fan va trött jag är. Mamma och pappa har baxat tvn för att kolla på valet. Jag tror moderaterna vinner men är inte så insatt så har egentligen ingen aning ;) Är så sjukt trött och har varit det de senaste veckorna verkligen. Det är äckligt jobbigt. Seriöst, kommer somna med huvudet på tagentbordet.
AJAAA nog om mina världsproblem, ska hämta lite chips nu tror jag HIHIHI busigt!! v

tog en bild i psalmboken idag hahaha

Vem vinner?

Vilket parti kommer att vinna tror du?


Inga problem

Snook - Inga problem
Tröttnar aldrig på den låten! Den är bara för bra :D


God bless us everyone

Rubriken från en låt med Linkin park, The Catalyst, men kom på att det passar ju rätt bra eftersom jag var i kyrkan idag och kollade på Ellinors konfirmation och då sa ju prästen/biskopen (håller ingen ordning på dem) Gud välsigne er och sånt där SÅ DET ÄR TVÅ FLUGGOR I EN SMÄLL ;)
D A M P. Kom hem för ett tag sen efter att ha hämtat hunden hos Edward, är galet trött men ska ut med hunden en stund ändå, sen plugga. Eller inte?

http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/3966048/tumblr_l8on6hQy4x1qciek8o1_500_large.jpg?1284901129
weheartit random

Blä

Förlorade mot Järla idag, 2-0. Bara att tagga till nästa match som ska vi ska vinna! Nu blir det plugg. Tror jag, är svin trött och inte på humör...


Nattttti

Kom för ett tag sen hem från att ha sett Inception, den va fasktiskt rätt bra. Men man blir helt slut körd efter den haha. Var iallafall helt underbart att få vara med min älskling. Han är bara.. så bäst. Är helt slut så nu måste jag sova för en viktigt match tidigt imorgon. Naaaaattti


Natti folket

Ska upp halv åtta imorrn för att åka till Ellinors konfa, åh jobbigt tidigt -.- Men vad gör man inte för sina vänner ?!
GODNAAAAATTTIII


Makeup, not breakup

Tjaaaaaaaaaaaa sunshiiines , har typ precis kollat klart på film med la familia. Det blev någon som handlade om 11/9. Sjukt hemskt iaf. Idag var jag och Saayeh i Nacka Forum. Fick med mig hem lite grejs både idag och igår men glömde SÅKLAART köpa ett svart baslinne från gina som jag var tvungen - eff ju sii key = fuck.
Efter ett stopp på Kicks och Naked Juice bar drog vi hem till S, snackade o sådär. Hon lockade mitt hår skitfint, seriöst hon borde bli frisör :)


Highlighter/Concealer, LUMENE, 160:- (köpt igår)
Mineral foundation, Maybelline NY, 159:-
Bronzer, fick med SOLO (y) värde 89:-

Halsduk, BIKBOK, 149:-

4 månader

Idag är det min och Timmys 4-månadersdag :)
Så det blir bio ikväll, mys! Flera timmar kvar så ska bara ta det lugnt hemma och så. Det blev Inception :) så håller tummarna att den ska vara bra.


10.38

Vaknade typ nyss, tänkte kanske fixa mig och så. Sen åka och kolla på när min älskling spelar mot Hanviken.. bäbäbääb

Öööh, normalt`?


Mhm vi är normala.


EFter som en sån dålig updatering bjussar jag lite på de här :O


Gagagga

Wendela ocH Frida sitter här och somnar. GAAAAAAAAAAAASH, snart kommer vi ligga på golvet som två soltorkade tomater.

aoiysyds ja snart ska jag gåtill tunnelbanan och jag förväntar mig att Frida ska följa mä mig liksoom. Idag träffade jag Frida och Marucs runt två tiden. Vi drog runt i stan och det blev ju lite schopping för min del och Frida köpte nåt också tror jag. Sen åkte vi hem till FRIDOS och vi bara tjillade galet. Sen dog vi och Marus gick hem.
Nu är vi soltorkade och rynkiga! HÄRLIGT HÄRLIGT.

Vi höööres AJÖKEN!♥


hie


TIPS

Något tips om bra film som går på bio?
Har tänk mycket på Inception för många säger att den är jätte bra & The American verkar typ ja vara något. Men vet inteeeeeeeeee tips någon jätte snäll :D?


Get to know moi

Hittade den här listan på en random blogg, har ändå så jäffla tråkigt så vi kör den :)

Berätta fyra saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
1. Om jag sitter på exempelvis tunnelbanan och så sitter det några framför mig och pratar och någon berättar en rolig historia eller ett minne börjar jag alltid le för mig själv. Ibland kan jag börja garva till och med.
2. Jag går alltid runt och sjunger hemma (förvånad , någon?)
3. Jag har inte en enda piercing, inte ens öronen
4. Jag tycker det värsta som finns är när djur blir misshandlade, värre än när människor blir det. Typ.

Hur vill du helst att andra ska vara?
Alla får väl vara som de vill.. eller ja, det skadar ju inte om alla skulle vara snälla istället för att vara totalt pantade puckon ;)

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Går fortfarande i skolan och ja, typ Wella haha. Very ugly.

Beskriv dig själv med 5 ord?
Konstig humor och världens bästa

Trivs du där du bor?
Jadå

Tycker du om någon just nu?
-

Har du många framtidsplaner?
Alla har väl drömmar right?

Beskriv hur ditt drömliv ser ut?
Lycklig med äkta vänner, har universums bästaste pojkvän, bor i lyxvilla, aldrig slut på pengar... Ytligt eller hur?

Har du ett bra självförtroende?
Asså vet inte egentligen. Jag har lätt att ta kontakt med andra och skäms inte över mig själv, men jag jämför mig med andra hela tiden och ja kommer nästan alltid på att jag är sämre än andra.

Vad har du för intressen?
Skolan, sopsortera, äta bajs och typ läsa Mangaböcker... NAT.

Vilken är din favoritmat?
Gillar dä määästa ;D

Vad har du för motto?
Var dig själv, alla andra är upptagna
&
efter regn kommer solsken

Hur var du som barn?
Är fortfarande barn men som LITEN var jag väl typ, pratglad och ja.. nåt. Haha fan vet jag.

Vad tycker du om fildelning?
Ladda ner filmer, musik å sånt borde vara LAGLIGT

Varför bloggar du?
För att jag vill

Vad kan man leva utan?
Falskhet, sveriges äckliga höstväder, gröna vintrar, regn, finnar, magont, kaviar HAHAHA

Vilket är viktigast hos din partner?
Beauty inside and out.

Hur ofta lagar du mat hemma?
Aldrig. kan för faaasen inte ens koka nudlar o.O

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
THAIMAAAAT


Människa som gör dig enbart ledsen?
No idea

Människa som gör dig enbart glad?
Finns ingen egentligen. Alla sårar en ibland, stort eller litet. MEN mina fina vänner måste räknas in här :')

Värsta känslan?
När man vet att man gjort något dumt som man verkligen ångrar och får fetaste skuldkänslorna.

Favorit tv-program?
topmodel, the hills & the city

När grät du senast?
kan inte komma på senaste gången

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
pengar och smarthet i matte

När blir man gammal?
öh

Vill du säga förlåt till någon?
Har sagt förlåt till dom personer jag vill säga förlåt till, finns ingen just nu. eller jo, kanske en.

Vem är din hjälte?
Min mamma eller min mormor (a)

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
BÅDE OCH FFS

Vilka personer beundrar du?
Såna som står upp för sig själva, vågar vara sig själva.

Vem har makten i ditt liv?
The one and only Wendela

Har du någon dold talang?
Jag kan sjunga men den är inte dold direkt

Har du någon fobi?
Sprutor

Förlåt

Har varit upptagen hela dagen, först skolan sen Timmy. Just nu väntar jag på att någon ska komma hem till ensamna mig :(


it's a little to late

frida nu måste du skärpa dig tycker jag, blogga förfaaasen :D
Aja, hej på er godbitar ;] Dagen har spenderats i skolan där jag pluggade på jävligt bra med min kurs. Min, Viktorias och Fannys plansch blev assnygg faktiskt. Snyggast av alla hihi.
Har smsat hela dagen med massa trevliga människor och nu tror jag att jag ska plugga. Fifan, en hel dag eftermiddag göra ett piss? Tjohoo... Tänker väl göra dagens, hissa/dissa eller nåt senare.
ÄR SÅ GALET SUGEN PÅ ATT SHOOOOPPPA FYFAN kommer go bananas :$


ego ego ego tjej (från imorse i allafall)

Enkel, ny och nuvarande header

Förlåt Niki som gjorde den superfina headern som vi hade först men jag tröttnade på min bild som jag tycker är ful haha och gjorde en ny och enkel. Kommer ta bort den inom kort haha :)

Kom ut och leeek

Älskar den reklamen (ni vet för Nike - Take stockholm?). Asså ingen aning varför, haha, och så gillar jag Stadium reklamen som går på tv just nu. WIEERDO. Just nu smsar jag lite, dunkar spotify och ska käka om ett tag i think. Fast nu blev det jobbig reklam -.- Bara jag som hatar spotifys jävla reklam? Och när man stänger av kjudet så pausar den och när man höjer fortsätter den.


HAHAHA DÖR KOLLA MIN HÖGER ARM ÄR HELT JÄVLA BORTA?!

Löven faller

Blä, man ser ute att det är höst! Buhuhu, snart ska jag på träning. Innan ska jag kolla vidare på Paradise hotel hihi


Mot s a a y e (a) h

Hejhej, kom hem från idrotten för en ca timme sen. Är galet trött och har sjukt ont i hälen efter vi hade idrott. Det enda vi gjorde var att springa, springa, springa. Skit kul.. Körde stafett och jag sög så jävla hårt haha, fast vi vann ändå men kan ju inte påstå att det var min förtjänst ;D

verkligen bildbrist. tog den första bilden som dök upp när jag valde bild haha.
Om en timme ca börjar träningen, ska till  Saayeh föst. Vi hööörs bithces!

Primtalsfaktorer - QUE?!

Asså hjälp. Jag har blivit sjukt dålig i skolan , serri abo. Haha dreeev men ah, fick ta hjälp av en sjua (som iofs är helt GRRYM på matte, steg 31 ffs!) och jag kände mig helt lost ändå. Åh stackars mig , jag behöver nog seriös hjälp för jag börjar bli dålig på typ allt. Svenska, engelska, matte, spanska. Även fast jag ligger bra till i ämnena - eller ja, iaf engelska och svenska - känner jag mig sjukt dålig,
fast nu jävlar ska jag plugga. WIHOO



ja jag ser att jag har en LIIITEN rand i ansiktet... ;S


bilder från dagen innan skolfotot

1-0

FAN VA BRA ÖRBY! Ligger två i båda tabellerna nu, tummen upp! Idag vann vi med 1-0 mot Saltsjöbaden. Dommaren sög. Som vanligt? :D Nu har jag seriöst riktigt ont i mitt lår! Blä


Facebook borde gå en kurs i Svenska

Seriöst. INTE okej Facebook!

JAG HITTADE MINA KOOOOOSSS

Shiiet nu blev jag fät med glad :D:D trodde jag hade tappat dem, hittade de inte nånstans; hemma, skolan, gympaväskan, träningsväskan, lådor, vid datan... INGENSTANS. Men som ett mirakel hittade jag den i min ridpåse eller vad man ska säga. I love you guys♥ lämna mig aldrig igen,
Ja... bajs. Tränade, det gick inte bra, asså den där hästen + jag = sämsta blandningen. Dessutom var det skolfoto idag. Blir alltid så jävla ful. HAHA. Nu ska jag käka, PUSS


Todays outfit
Jeans, Cheap Monday
Kofta, GinaTricot
Baslinne, GinaTricot
Halsband, ?

Enrique Iglesias

Alla vet ju "The ping pong sång"? Som han gjort. Enrique Iglesias är nog en utav mina favortiter. Lägger in de två bästa låtarna,

Hero, den går ju bara inte att tröttna på


Can you hear me





-

Har typ inte sovit ett skit inatt. Så stannade hemma från skolan.. nu ska jag kolla på Paradise Hotel (Danmark). Hänger efter i avsnitterna (?) så jävla mycket! :O


Tidigare idag

Hade jag ett möte med en IGELKOTT

Och den var så liten och söt, men en hemlis :$ den satt och åt en mus, blääääää


You've got me crazy in love


kvällshumor ;)
TJAAAA BLOGGEN , måste fixa en ny header, tycker inte min bild är fin längre :( Buhuhu. Just nu sitter jag iaf och smsar med lite filurer, ska nog sitta uppe och plugga ett tag. Tror jag. Eller så ska jag tvätta bort sminket och bara slökolla data. Fan va jobbigt det blev HAHA.

.


Det här är min vän Patrik Carlsson, han är mini.


Blir sjukt glad..

...av alla söta människor som grattar en i verkligheten, via sms, via datan... allt :) Blir bara glad, gladare, gladare. Har suttit och svarat på en typ hundra "grattis" på facebook så nu värker mina fingrar HAHA skämt åsido ;D
Dagen har iaf varit bra, skulle redovisat engelskan men läraren var sjuk. Buhuhu. Just nu är jag grymt taggad på att shoppa-shoppa-SHOPPA med mina presentkort & mitt barnbidrag. Måste dra iväg och göra det. HIHI busigt ;$


lite skönt folk + en hund HAHA
SPECIELLT STORT TACK TILL DIG FRIDA SOM VARIT SÅ ENGAGERAD ATT GRATTA MIG IDAG MED ALLA DINA VIDEOSAR, SMS OCH SKIT ;D♥


Shopping

Jag var så duktig att stanna kvar i skolan till 20 i fyra! :D Sen när jag kom hem åkte jag och mamma och shoppade hihi, de här fick jag iaf hem :)

tror de va allt iaf hihi


Till Vändela.


Frida...

... tack för grattis:et MEN BILDERNA ÄR INTE FINA NÅNSTANS

Hallå?

WENDELA FYLLER ÅR IDAG, GRAAAAAAATTIS MIN MUPP <3



HAHAHAHA DÖDA MIG INTE =D


HAPPY BIRTHDAY TO MEEE

Hihih, ja nu äre ju så som ni kanske vet att jag fyller år idag. Därför säger jag litet grattis till mig själv och ska nu gå och borsta tänderna (a) Kan ju inte skippa skolan bara för att det är min födelsedag aiight? Fick lite presenter av mamma och pappa i morse, bland annat en bodylotion + badssalt och en gitarr. Wiho , :)
Vi hörs i eftermiddag, pussar

så såg jag ut igår

Nemo heter jag inte

Bajsrubrik.
Jaa nu har jag kollat igenom mina presenter och ska snart tvätta av sminket. Har asont i nacken, är smått förkyld fortfarnade, har en sprucken munblåsa, är trött... Gooooooooosh kan fan inte bli mycekt bättre? Aja, har iallfall haft en toppen dag. Ska väl slökolla tvn ett tag också.

Är väl sista inlägget nu, sovsött!♥

FEEST JAO

NAT men ah, jag har haft släktingar här och nära vänner till familjen. Har fått en del grejer, bland annat 1100:- i presentkort, en sjal, en väska och lite annat smått och gott. Hoppas på lite presenter imorrn när det är min födelsedag egentligen.
Nu ska jag snacka med mina kusiner som är helt hyper, käka lite marsipantårta och sånt mys. AJÖÖÖKEN!

2-2

Matchen var typ bä, den slutade iaf 2-2 mot Bagarmossen och domaren va cäpä. Ska försöka vila lite är svintrött och har ont överallt i kroppen! Sen ska jag vidare till mami.
Wendela får ta över bloggen idag kanske, är inte alls på humör till att blogga.. både för jag är trött och massa andra skäl.


Ojsi

Guuuuud vilken huvudvärk!
Iaf, hihihihooh. Idag träffade jag min vad säger man låsasmamma (?) som kom hit till Stockholm. Vi var i stan och väntade på att min syster Madeleine skulle komma i mål i Stockholm halvmarathon. Och hon kom i mål på typ 2 timmar och 3 minuter! Haha aja ska inte bli för tråkig men sen så åkte vi till henne o hon fixa duscha och så. Och vi åkte vidare in till stan igen och åt på Tapas. Omg vad jag är määäääätt. Hihi nu ska jag sova har en tidig match imorgon också, mot Bagarmossen! ÄÄÄR SÅ SJUKT TRÖTT, SAKNAT MINA KUDD(E)AR!


Med det här inlägget säger jag GODNATT

har du pussat nummer 2?
anna blomberg, nej det tror jag inte
vad har du för relation med nummer 20 ? 
mamma, en väldigt bra iaf
när ska du träffa nummer 30 ? 
syster ulrika, inte på ett tag
är nummer 18 söt ?
storebror john, haha klart han liknar ju mig (a)
Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
fanny, trevlig söt tjej eller fan vet jag, första gången vi träffades var i sexan så kmr inte ihåg riktigt ;)
gillar du nummer 14 ? 
mitt hemnummer , ja däklart!
har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
anna lindén, ja idag
när ska du träffa nummer 25 nästa gång ? 
någon random, aldrig
är du nära vän med nummer 23
niki, nje eller typ, vän :)
har du gått på bio med nummer 4 ?
anna attehed, nej men vill (:
har du hånglat med 36?
edvina , hahaha nej
vad pratar du och nummer 5 oftast om ? 
bror john engelsktnummer - allt möjligt, sånt som syskon snackar om
skulle du kunna ge nummer 10 en kram ?
elin b, jajamen
vad har du och nummer 24 för relation ?
nils, barndomsvänner
brukar du och nummer 20 träffas ofta ?
elin lindgren, tyvärr inte längre :/
är nummer 10 din bästis ?
elin b igen(?) - nope
har du kramat nummer 17 ?
jenny larsson , många gånger
skulle du kunna prata en stund med numer 22 ?
tilde, nej hon luktar fisk HIHI skämt åsiiiido jo det är väl klart =D
är du god vän med nummer 7 ?
daniela, ah det kan man säga
varför har du nummer 12s nummer ?
frida, därför att... hm.. jag har ingen bra förklaring
vill du slå ner nummer 15 ?
henke,  (min lärare) om han ger mig ig i svenska så jo kanske det kanske HÖHÖ
vill du komma hem till nummer 11?
ellinor, ofcourse
har nummer 19 en blogg ? 
kalle, nej
Har du älskat nummer 1?
fuskbiljett SL, ja älskar honom varje dag eftersom jag kan planka på bussen mihihii

Grejer och andra grejer





jag hade kul med hårfönen ;$

Halluuu bloggisch, lyssnar på lite musik och ska snart käka. Skulle typ varit med Frida men det sket sig för hon skulle träffa sin pappa eller nåt, sååå tyvvärr. Imorrn ska jag ha släktkalas eller vad det heter, fyller ju år på måndag (y) Eftersom jag inte träffa Frida följde jag med mammi till Edward och fick lite fotbollsgrejer , tacktack. Slipper jag köpa nya skor och strumpor.
NU ska jag käka somsagt PUSS♥



3-0!

Vann med 3-0 mot Enskede! GAAAAH, nu ska jag sova är svintrött!

Bjuder på någon slumpad bild, haha


Allmänt trött

Tjenaaare alla, jag har verkligen ingen bra rubrik alls. Brukar inte ha det men skit samma , spillerill.
I skolan pluggade jag på som vanligt; helt okej alltså. Efter skolan åkte jag och mamma till donken och köpte takeaway. Eller vafan heter det? Haha driveaway. Shit jag har precis förlorat min hjärna. Ajdå :(
Kvällen har spenderats i soffan, framför tvn, kollandes på idol, med familjen. Verkligen superkul. NEJ.

Dagens outift
Kofta - H&M
Linne Lager157 (märket heter typ HEY?)
Halsband - ?
Jeans - Cheap Monday

Gästblogg

Tja allihopa!
Nu är kategorin gästblogg uppe och den har jag skapat efter ha frågat Frida om hon tyckte det var okej. Så nu hoppas jag att Wendela tycker detsamma.

Nu kanske ni sitter där hemma och undrar vem det här kan vara och det ska jag berätta. Jag är kanske allra mest känd som Fridas pojkvän i era ögon och om ni har hängt med i Frida och Wendelas blogg så vet ni nog att jag heter Timmy, Timmy Säberg för att vara exakt. Några av er kanske känner igen mig från bloggen "timmysaberg.blogg.se" medans andra kanske inte gör det, så bloggandet för mig är inget nytt utan det har jag gjort till och från i flera år. Jag ska inte babbla på allt för mycket om mig själv, utan om ni undrar mer om mig är det bara att fråga så får vi se om jag svarar.

Att jag gästbloggar här är dels för att jag ibland kan känna ett riktigt sug att skriva något som kan påverka folk. Den andra delen är väl helt enkelt för att jag inte orkar göra en egen blogg igen då jag tycker det räcker med något inlägg då och då.

Jag kommer att skriva om alla möjliga saker som kan påverka, insperera eller helt enkelt kan få folk att tänka till. Med det hoppas jag att ni följer det jag skriver.


JAG ÄR LEDSEN.

Jag skulle dra på mig jensen så som jag alltid brukar göra, så hörde jag nåt konstigt ljud, så stannade jag upp och kollade runt HAHHA. Men så får jag se detta...

MINA ÄLSKLINGS JEANS SPRACK!!!!!!!!! :'(
Sämsta bilden med vill inte heller visa för mycket! Haha
Så imorgon blir de väl att gå upp till Haninge c, för ska jag dit till min pappa alldeles strax.


Dagens måste


In da skuuul

Hej hej , sitter i skolan just nu och pluggar engelska med hela gänget minus en. Typ hihi. Vi ska gå och käka nu, men i alla fall. HAHA jag är flummflumm. Vill ha Frida här och flumma med mig :(

Dagens

Det var alldeles immit på vindrutan i bilden så man inte ens kunde se ut, vi skulle hämta mamma på någon fest.
Sam - Jag vet inte ens om jag kommer hitta dit
Kevin - Nä inte med den där vindrutan iallafall
HAHAHAHHAHAHAHAHA trodde jag skulle kissa på mig!!!!! HAHHAHA eller är det bara jag som har dålig humor? :(
Jag <3 natthumor, nej vafan nu ska jag sova är sjukt trött och sjukt hyper på samma gång, jag är en blomma.. GODNATT

Gosh

Kvällen har varit nice =D började med att jag och Kevin blev ensamna hemma och lalallalala, så kom han på att vi skulle baka, jag ba naae vene. Men de sluta med att vi gjorde chokladbollar. Och eftersom jag sovit så dåligt inatt, hade jag typ natthumor. Omg, skrattat så jävla mycket! Längesen! Nu har jag ätit massa chokladbollar och druckit massa kaffe. ÅÅÅÅH haha man får lite små ånget. Så de blir nog hårdträning imorgon! ;)
Men nu ska jag dricka mitt sista kaffe och försöka sova HAHA. Men är iaf ledig imorgon. Så ska sova ut!!! Oj nu blev de här väldigt långt, sorry! ;*

Slänger in en bild på mig och Kevin! Har inga bilder på datan från idag tyvärr!


En sen dagens outfit

Hellre sent än aldrig

(hade ett baslinne under tröjan sen)
Tröja - ingen aning
Chinos - GT
+ skinnjacka

Han är Petter, den du aldrig fått grepp om

Hehe, tog bara en rubrik från den första raden jag fick upp i huvet vilket var en reklam från spotify hehehohohihih.
Jag har pluggat med engelska steg 20, som btw dööööödar mig sakta. FAAAAN nu kom jag på en sak , jag har glömt duscha och tvätta håret ikväll, vilket jag behöver STARKT. Eff ju see key
Får göra det imorrn bitti, nu ska jag borsta tänderna. Håller på att bli förkyld ;/
man ska bjuda på sig själv

Chingchong mat

Gokväääller folket, just nu sitter jag och pluggar för jag känner att jag måste det. Missar fysträningen i alby men ah, mamma snackade med tränaren så det va helt okej att jag pluggade ikväll.




blandade bilder från allt sen i början av skolan tills idag

Läste ut min bok på pht idag, den hette Möss & Människor tror jag. Den va fett sorglig,, höll på att börja gråta hehe ;$ TÖNT men man har känslor, right? Sen efter det åkte jag till Ellinor som är sjuk eller nåt och kollade på film, åt chingchongmat (kinamat för er som är sega i huvet) Var där ett tag innan jag drog hem :)

Har en favvis!

Har en favorit på Idol! :D hittade dock honom på youtube eftersom jag inte kollar så mycket på pogramet.

Tycker han var sådär på gitarr, men hans röst var riktigt fin!

Hei


Sitter och pratar med älskling medans jag dricker te för att bli varm. Godnatt bloggen...


5 onödiga saker du bör veta

.. om Wendela

1. Jag börjar må illa när jag tänker på omelett - vet , wierd men jag gillade det förut fast nu vet jag inte vad som har hänt. Vill typ spy bara jag ser en framför mig UÄÄK
2. Jag har sjungit för Benny Andersson (ni vet den skäggiga snubben i ABBA?) - måste erkänna att det är rätt k001t sådära. Faaaaaaaaast jag var två år gammal HAHA
3. Jag har en hund och två undulater - wow
4. Jag är sjukt dålig på matte - går i jävla specialgrupp i skolan. Haha fattar ingenting och ja, jag suger rent ut sagt
5. Jag hatar "kladdiga" deosar - ni vet såna här vanliga som är alldeles blöta och äckliga? Nä dry deo ska det vara :D

Det finns många dumma barn i den här världen

Helloo sistahs and brothas , träningen gick sådär. Är inte nöjd kan man säga... HEHE. Kom hem från en kvällspromenad med Misa, Bella och Anna. Trevlaans as usual =)
Har kollat på idol med familjen, ätit lite och så, tror jag ska plugga lite nu också för mamma kan inte sluta tjata om det. Hon har det nog i blodet. HAHA älskar dig ändå mamma...
bjuder på sveriges snyggaste bild - anna, bella och misa in action

Visste ni...

Visste ni att jag har varit nästan rödhårig? :D

Hittade ingen annan bild, men när jag färgade mitt hår för allra första gången. Så blev de rött, Saayeh som färgade och många andra tyckte jag passa i de. Men jag trivdes inte riktigt i rött.

(Hittade inte heller någon bättre bild här) Jag har också varit svarthåring! Haha de kändes lite små läskigt att vara de!

Yjäj

Bättre sent än aldrig hihihihihi!
Torsdag, träffa älskade Timmy
Fredag, är ledig vet inte rikitgt vad som händer, ska till pappa på kvällen iaf. Ska ut och äta middag med honom :)
Lördag, vara i Haninge, match. Hittar kanske på något
Söndag, vara i Haninge, match. Hittar kanske på något


Nu är det såhär va, jag är besviken på Wendela.
Och jag har damp, SKA KOLLA UPP OM JAG HAR ADHD.............HIHIHIHI fettttttttttttttttttt

Jävla datoooooor

Skrev ett ïnlägg som försvann för Saayehs data fuckade up -.- ÅÅÅÅH irriterande! Sojm ni kanske fattar är jag hemma hos Say Yeah da man för tillfället, vi håller på att fixa oss inför träning (y) DEt blir dubbla pass idag eftersom jag för någon timme sen hade idrott i skolan också. Kommer va död ikväll.


Nuuu ska vi draaaaaa aajöken!♥


Hi


* Folk som snackar skit bakom någons rygg, det är så vidrigt att höra någon snacka skit om någon och dagen efter gå fram och vara hennes/honoms vän.

* Besserwissrar, haha finns nästan inget mer irreterande!

* MÅSTE BARA DISSA JUSTIN BEIBER & TWILIGHT RIKTIGT HÅRT. Justin Bieber, hans låtar suger och han är också ful! Twilight en riktigt dålig film, och killarna som sägs vara så snygga i filmen, är fula som stryk.

* Nu börjar äntligen alla porgam på tvn, är det inte urmysigt att sitta med sin familj och bara kolla på något vardagspogram och värma sig. Nu när de börjar bli kallare och kallare.

* Min pojkvän, förlåt men måste faktsikt hissa honom. Han är anledningen till att jag orkar vakna upp och gå till skolan! Sen är han bara för underbar & bäst.

* Nagellack, varför inte piffa upp naglarna lite?


Liiina här

heeej alla läsare!<3
nu är vi hemma hos friida och har idrott igentligen men de suuger !

Frida har de fiinast här hemma ! haha puss


en random bild jag hittade på någon bara :D
http://www.linadenfiina.blogg.se


Godnatt.

Har duschat nu och ska nog måla om naglarna eller så gör jag de imorgon. Jo de gör jag nog haha guuu va roligt..., godnatt. Kan göra hiss/diss-lista imorgon eller något.
År så trött på all falskhet, och alla ryggar som blir vända mot en. Man leker som ens bästavän, så tröttsamt.

Ska skaffa gult & svart nagellack och göra detta! Tyckte de var urgulligt :D


Blä

NU ÄR JAG SUR PÅ BLOGGEN! Hade gjort ett inlägg för typ 9 timmar sen som aldrig kom upp???? Irreterande! Men nu har jag nyss kommit hem från Timmy. Vi var bara hos hnm och hade det mys. Ååh vad jag älskar honom =) jag vet inte vad jag ska säga för ja :) ska fixa mig till sängen, vill försöka somna så tidigt som möjligt!

Ozzy & jag i sommras <3


Is there anyone out there?

Tjaaaa ääävryboddäääj.
At the moment så lyssnar jag på lite Eminem, sjukt grym han är asså (y) GILLAR'T. Kollar in lite bloggar och ah, tänker på hur patetiska vissa är - nämner inga namn hehe.
I skolan pluggade jag fett bra , är rätt stolt över hur bra


fan va sugen jag blev på det ^

MALMÖ DEL 1


Vi bakade kladdkaka (lägg märke till emriks klubba i handen, SOOCKERCHOCK!)


Gick till folkets park och buusade runt plus...

... ÅKTE BERGOCHDALBANA! Jag bajsade på mig för det var så läskigt - don't tell anyone ;$$
..
Och så åkte vi till turning torso och var i lekparken där hehe (a')

FUUUTBUUULL

Hihihi jaa då som ni kanske vet var jag på fotbollsträning. Tycker verkligen att det är jäkligt roligt , men däremot märker jag också hur dålig jag är jämfört med de andra i laget... Eller ja, helt okej på vissa grejer men kan såklart bli bättre. Det kan man alltid.
En svettig och trött Wendela (joo jag körde järnet förstår ni) kom hem, duschade, tog en promenad med Misa & Anna och tog lite bilder. Gud jag har typ kramp i benet. Fick det i båda benen när vi skulle jogga runt planen i slutet av träningen haha. Ajajajajaaaj :(:(


HAHAHA

Kolla vad jag hittade


Haha Paows låt, inte min alls min smak. Men ah!


Och här är ah Kissies... :S


Fett trött

Sant sant. Sitter inne hos mamma och typ dööööööööör. Alla är på kp förutom jag, 40 min kvar tills jag ska ha... kill me.
Försöker iaf bli klar med min jobbiga diktanalys steg 21. Skitjobbigt ;( Jag kommer somna härinne haha.
Efter skolan ska jag på fotbollsträning HHIHI GALET JU. Jag suger på fotboll och typ alla bollsporter, men kände att jag ville börja ändå.. Man kan ju träna upp sig right? Saayeh spelar i samma lag så dä ska bli kulkul.
Nu måste jag plugga innan jag blir busted, TTYL

20 min

Tills skolan börjar så får fixa de sista och sen dra mig dit. Ååååh inte måndag igen :(

Bjuder på en gammal bild på Fanny och mig, för kanske 3-4 år sen?


Söndagen den 5

Idag träffade jag Niki och vi var i stan och kollade lite saker :) sen drog vi hem och kolla på film och så. Hade också tränings match idag, vann med 3-0 eller 4-0 ? Kommer inte riktigt ihåg, men det har inte hänt så mycket mer idag och det ska uppdateras mer framåt =)
Det här fick jag iaf hem idag

Sämsta bilderna men kunde inte fixa bättre, en blommig tröja & ett par leggings! Plus ett pannband till träning hoho


Förlåt..

För jag inte hunnit blogga så mycket. Vi hade kräftskiva här hemma igåR. Kom massa folk och så Timmy också =) hihi. Men när jag skulle äta kräftor va dom slut (?) fick typ äta 5 st :'( aja var mest med Timmy och sådära, nu ska jag fixa mig och sedan dra mig till stan och träffa Niki!


Malmöööööw

Heej, drog upp från gården för att osocialisera mig ett tag.. Haha småungar kan verkligen göra en helt slut ;)
Idag gick jag och Jessika med barnen Emrik och Indra, plus Emriks kompis Gunnar (haha übergulliga namn har allihopa) till Folkets park. Hihih, höll på och sysselsatte oss med alla gungor, klätterställningar, karuseller (y)
Har sett 3 stycken på fb som ska ha kräftskiva ikväll... VADÅ KRÄFTSKIVA I SEPTEMBER? Ofta man ens har det. Tycker det är rätt... skumt.
Ajök


HOOOAHG

Kommer nog bli sämst uppdatering har fullt upp med att fixa till kräftskivan ikväll, och måste ju också se Enskede - Örby, spela (killarna)


Vinst

Vinst med 1-2 mot Karlberg, nu är det bara att ta Järla nästa match!

På tåget

Syster hade med sig sin dator , så passar på att skriva ett litet snabbt inlägg (: Nu är vi snart i Lund och ska åka en halvtimme till i think. Under tiden har jag pluggat, läst FRIDA, druckit Brämhult och fikat med J. Guud längtar som faen tills vi kommer fram. MALMÖ HERE I COME.


Visste ni att..

Visste ni att...?




1. Jag och min mamma, har en relation som kompisar, så sjukt skönt. Rekomenderar att man bygger upp en sån relation. Jag kan snacka med min mamma och säga vad som helst till henne, nästan! 
 

2.
Jag får panik när de är smutsigt i mitt rum, dammsuger nästan en gång om dan =O

3. Jag skulle egentligen ha hoppat ner en klass, i 3an!

Kom inte på något mer :(

Yey

Nu kom jag nyss från skolan, och ah ska fixa mat och sova inför match ikväll. Mot Karlberg, och fan måste vinna! Är så himla trött! Får se om jag hinner uppdatera något innan jag ska iväg, men nu ska jag laga PYTTIPANNA! =D


En bild på Konstantin från onsdags då vi hade idrott ;pPpPPPp


MALMÖ

Japp, nu drar lilla Wendelis till Malmö med sin finaste syster Jessika för att hälsa på vår andra finaste syster + hennes familj. Vi tar tåget 11:20 från t-centralen så måste gå härifrån ca tjugo över tio. Längtar GAL1 mycke =D
Det kommer förmodligen bli SÅHÄÄÄÄÄR dålig uppdatering om ens någon alls men det får ni stå ut med... hihi
VI HÖRS OCH SYNS ÄLSKLIIIINGAR ;D♥


You're the closest to heven I'll ever be




Jag & Anna käkade yoghurtglass med hallonsmak och chokladöverdrag...

...Tog finfina egopics...

... Kollade på Scrubs men... sötan somnade under tiden, aw (:
Nu ska jag packa klart, imorrn bär det av till Sveriges Södraste Del , nämligen Skåne där jag har hälften av släkten. HIHIIH ska bli überskoj!
Pussar♥

Skolfotot


Jätte bä bild, bryr mig inte =D, såhär såg jag iaf ut på skolfotot!
Diggar dom där leggingsarna, fick dom utav min bror, för skit länge sen!

& de armbandet som jag har på mig, har min pojkvän gjort till mig, SÅÅÅ gullig! Ååh har på mig den varje dag! Det är massa hjärtan i olika fäger, ljusrosa, rosa, röd & lila. Han är så gullig :')


HIHI

Älskar den här låten! :O


Börja på fotboll?

Hmm.. har tänkt på det ett rätt bra tag nu men liksom aldrig tagit tag i det. Tycker det känns lite försent och sådär. Men Saayeh har börjat i Tyresö FF och tänkte kanske börja med henne.
Mamma ska iaf snacka med deras tränare såå det e najs :)
http://27.media.tumblr.com/tumblr_komntdAgBB1qzbsi7o1_400.jpg
freaking true--

Var med Anna för ett tag sen också. Vi skulle in till stan och köpa present till min syrra men hade glömt plånboken hemma haha, så vi åkte hem till henne och hade det allmänt chill. Är sur just nu. Don't wanna talk about it.

FÖRLÅT

Förlåt för jag inte har bloggat någonting, men de har varit bäbäbäbä med allt hihi. TUR ATT MAN HAR WENDELA. Och alla fina kommentarer blir verkligen SÅHHÄÄÄÄR GLAD =D
Slutade skolan nyss, hade skolfot. Fan va jag hatar de! Menmen. Snart ska jag åka till Liljeholmen för att möta upp my baby. Har inte träffat hnm på nästan en vecka, to bad :(. Ska bara fixa lite små grejor hihi....

INTE TAGEN IDAG, så alla vet! Haha nemen ah, poss


...


Svar: Haha aaw , tack ska du ha :) älskar såna här kommentarer HIHIHI


Hissa och dissa


1. Tuggumi - måste hissa det, världens bästa. Typ. Efter mig (y)
2. Kramar - menar ingen fjortiskram dåra, utan en riktig BAMSEkram man får av någon man tycker om. Kille som tjej. Dä ä mys :)
3. Min skola - h3h3h HEJ PLUGGIS #1 men nej faktiskt så hissar jag min skola (Kunskapsskolan) för att den är så bra. Om man kan ta eget ansvar och vill ha bra lärare är det fanemej den bästa skolan. Dessutom är det skönt att inte ha någon press på sig och att man kan jobba i sin egen takt.

1. När det är kallt utan snö - höst = kyla, regn och blåst. Det borde inte vara så haha :) Hata det när man måste gå me vinterjacka i SEPTEMBER liksom..
2. Sprutor - eller mjo , sprutor kanske är bra om man ska få medicin och skit. Men det är själva grejen - nålen ni vet -  som får mig att go bananas HAHA
3. Att livet är svårt - life sucks and then you die. Ett ordspråk som passar rätt bra. FAAAST livet kan åandrasidan va rätt bra också, men när det är jobbigt så äre inte lika kul.

My foot is hurting

True story. Eller nje, nu ljög jag för det gör inte ont längre men det gjorde iaf.. Har haft en fucking glasbit i foten i två veckor , trodde jag hade fått ut allt men tydligen satt det kvar en bit och det hade blivit en bula runt skiten. Skulle till vårdcentralen de skulle "snitta upp" det och bedöva med spruta såg nålen freaked out; började gråta, halvt skrika (hehe ja jag har fobi för sprutor) → jag och mamma drog därifrån. PIIINSAMT WENDELA

Men vår skolsyster fick till slut ut den, utan att behöva använda spruta eller nåt. Tack o lov!


RSS 2.0